سالاد آلوئه ورا و پنیر

 

ensalada-de-arroz

سالاد غذایی است که اکثر مواقع روی میز شام و ناهار حاضر است، سالاد همیشه ویتامین ها را فراهم می کند و می تواند با بسیاری از محصولات ترکیب شود، در تابستان یکی از غذاهای پر مصرف است و مقدار زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی را در خود دارد، این دستور العمل سالاد حاوی کاهو، گوجه فرنگی، پیاز، پنیر بز و آلوئه ورا میباشد.

مواد مورد نیاز:

۱-کاهو
۲- بلوط
۳- پیازچه
۴- پنیر بز
۵- آلوئه ورا
۶- ۱۰۰ گرم قارچ
۷- ۱۰۰ گرم بیکن (گوشت)
۸- گوجه گیلاسی
۹- روغن زیتون
۱۰- سرکه بازامیک
۱۱- نمک
طرز تهیه:
تمام مواد تشکیل دهنده مانند کاهو، گوجه فرنگی، پیاز، قارچ را بشویید سپس می توانید برگ های آلوئه ورا را برای جدا کردن پوست بکنید و سپس با آب فراوان شستشو دهید.
سپس گوشت هارا به قطعات مکعبی کوچیک دراورید و شروع به سرخ کردن کنید،و سپس قارچ را اضاف کنید.
سرکه و روغن زیبتون را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کتید.
ابتدا کاهو، پیاز، گوجه فرنگی گیلاسی، همراه با آلوئه ورا را اماده کنید و سپس مایع به دست آمده از مخلوط روغن و سرکه را با کاهو، پیاز و گوجه فرنگی مخلوط کنید و سپس گوشت و قارچ را اضاف کنید.
پنیر بز را کمی تف داده و سپس به تیکه هم اندازه برش زده و در ظرف سالاد قرار دهید و میل کنید.
نوش جانتان 🙂
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *