ترشی آلوئه ورا مقوی ترین ترشی دنیا
در بین ایرانی ها و غذاهای ایرانی همواره ترشی از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و در سفره های ایرانی طرفداران زیادی دارد.
شما میتوانید این ترشی پرخاصیت را در منزل خود در فصل زمستان در کنار غذاهای خود میل نموده و علاوه بر ساخت سبک جدیدی از ترشی ها از خواص بینهایت آلوئه ورا نیز بهره مند گردید.
مواد لازم :
۵۰۰ -۱ گرم فیله آلوئه ورای شسته شده
-۲ آب لیموترش یک عدد
-۳ پوست رنده شده یک عدد لیموترش
-۴ سرکه سفید دو لیوان
-۵ شکر دو تا ۳ قاشق غذا خوری
-۶ اسفناج یا برگ چغندر نیم کیلو تمیز و پاک کرده
-۷ نمک به قدر تمایل
-۸ در صورت تمایل رنگ مجاز سبز یا چند ق پودر ژله سبز لیمویی
-۹ تخم سیاه دانه در صورت تمایل
-۱۰ترشی زرشک و دانه های زرشک برای تزیین
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.