طرز تهیه عصاره ی آلوئه ورا

عصاره 2

  • دو عدد از برگ های این گیاه را پوست کنید(پوست سبز روی آن را بکنید)
  • لایه ی داخلی برگ ها بسیار لزج , لیز و ژل مانندند; پس مواظب باشید از میان دستانتان سر نخورند .
  • قسمت گوشتی نیمه شفاف داخل برگ ها را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و با آب سرد بشوئید و صاف کنید.
  • بدین ترتیب تلخی ژل الوئه ورا گرفته شده و میتوان استفاده کرد و یا آن ها را در دیگی ریخته و در دیگ (تا جایی که روی مکعب ها را بگیرد,) آب بریزید.
  • دو قاشق سوپخوری شکر اضافه کرده و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بر روی حرارت بجوشند.
  • پس از ۱۰ دقیقه مکعب های کوچک شیرینی شکر را به خود جذب کرده و آماده برای مصرف در هر نوشیدنی ای می باشند.

نکته:

شما می توانید عصاره به دست آمده را (همراه با مکعب های کوچک) به آبمیوه های تازه, نوشیدنی های گازدار, آبجوهای بدون الکل, چای یخ,  انواع کوکتل , دسرهای ژله ای, سالاد میوه یا هر چیز دیگه ای که دلتون می خواد اضافه و سرو کنید.

این روش بهترین روش برای استفاده مستقیم از الوئه ورا است  خنک بنوشید .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *