طرز تهیه عصاره ی آلوئه ورا
- دو عدد از برگ های این گیاه را پوست کنید(پوست سبز روی آن را بکنید)
- لایه ی داخلی برگ ها بسیار لزج , لیز و ژل مانندند; پس مواظب باشید از میان دستانتان سر نخورند .
- قسمت گوشتی نیمه شفاف داخل برگ ها را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و با آب سرد بشوئید و صاف کنید.
- بدین ترتیب تلخی ژل الوئه ورا گرفته شده و میتوان استفاده کرد و یا آن ها را در دیگی ریخته و در دیگ (تا جایی که روی مکعب ها را بگیرد,) آب بریزید.
- دو قاشق سوپخوری شکر اضافه کرده و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بر روی حرارت بجوشند.
- پس از ۱۰ دقیقه مکعب های کوچک شیرینی شکر را به خود جذب کرده و آماده برای مصرف در هر نوشیدنی ای می باشند.
نکته:
شما می توانید عصاره به دست آمده را (همراه با مکعب های کوچک) به آبمیوه های تازه, نوشیدنی های گازدار, آبجوهای بدون الکل, چای یخ, انواع کوکتل , دسرهای ژله ای, سالاد میوه یا هر چیز دیگه ای که دلتون می خواد اضافه و سرو کنید.
این روش بهترین روش برای استفاده مستقیم از الوئه ورا است خنک بنوشید .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.