گیاهان دارای آسپرین

گیاهان حاوی آسپرین طبیعی

بیش از ۳۵۰۰ سال پیش بشر این پودر آسپیرین را می شناخت. چرا که در سال ۱۸۰۰ یک باستان شناس آلمانی که در مصر تحقیق می کرد، با ترجمه یکی از پاپیروس های مصری متوجه شد که بیش از ۸۷۷ نوع مواد دارویی برای مصارف مختلف در مصر باستان شناخته شده بود، که یکی از آن ها همین پودر اسید استیل- سالیسیلیک بود که برای برطرف کردن درد از آن استفاده می شد.
در برخی از شواهد و نوشته های دیگری که در یونان بدست آمده است نیز مشخص شده که بشر حدود ۴۰۰ سال پیش از میلاد، از شیره پوست درخت بید برای درمان تب و درد استفاده می کرده است. همچنین آنها هنگام زایمان زنان از این ماده برای کاهش درد استفاده می کردند.
امروزه مشخص شده که ماده موجود در این شیره چیزی جز اسید سالی- سیلیک یا آسپرین نیست.
مدارک و شواهد جدید نشان دهنده موثر بودن آسپرین در کاهش موارد سکته و حمله قلبی، سرطان روده و حتی پیشگیری از آلزایمر است.

خوشبختانه موادغذایی زیادی وجود دارد که حاوی سالیسیلات یا اسید سالیسیلیک است که ماده فعال موجود در آسپرین است. موادغذایی حاوی آسپرین طبیعی شامل سیب، آواکادو، میوه قره قاط، کلم بروکلی، گل کلم، کیوی، شیرین بیان، اسفرزه، پاپریکا، هلو،آلوی تازه و خشک، گیلاس، فلفل، خیار، کشمش، خرما، انجیر، گریپ فروت، ، ترب قرمز، اسفناج، توت فرنگی، زردچوبه، پوست درخت بید مجنون و کدو است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *